(+45) 26 33 65 08
info@mias-koreskole.dk

Om Køreskolen

Vi er en lille lokal køreskole, der værner om den enkelte elev. Vi starter typisk 7-8 hold om året, med 10-15 deltagere pr. hold. De små teorihold gør, at der er masser af tid til læring og spørgsmål.

Teoriundervisningen bliver afholdt i hyggelige lokaler i Dragør Centret over Netto.

Holdopstart er enten mandag eller torsdag. Hvis du f.eks. tilmelder dig et mandagshold, så vil der være teori fra kl. 17-20, 8 mandage i træk. Vi har dog ikke teori i efterårs-, jule- og vinterferien.

Hos Mia´s Køreskole kan du også tage kørekort i bil med automatgear. Når du har bestået din køreprøve, vil du få et kørekort til kategori B. Dog med en påtegnelse "kode 78". Den betyder at du ikke må føre andre køretøjer end dem, som er udstyret med automatgear.

Undervisningen til bil med automatgear er præcist den samme – bortset fra køretimerne. Du kommer til at have samme forløb som dem, der skal køre med manuelgear.
Ved at klikke på "Tillad", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
Hej! Send os en besked nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Bedste hilsner Mia
Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.
Ups! Noget gik galt. Prøv igen eller skriv til mig på mail info@mias-koreskole.dk