Kontakt os

Uanset om du har et spørgsmål eller en anden årsag til at kontakte os er du mere end velkommen til at tage fat i os. Udfyld kontaktformularen. Alternativt kan du skrive til os på mail info@mias-koreskole.dk eller ringe til os på 26 33 65 08.

Tak! Din henvendelse er modtaget og jeg vender tilbage hurtigst muligt.
Ups. Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt mig på info@mias-koreskole.dk

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Hvornår må jeg begynde at tage kørekort?

Faq Arrow - Nextfy Webflow Template

Du kan starte på dit kørekort når du er 16 år og 9 måneder. Du må tidligst gå til teoriprøve 1 måned før du fylder 17 år og du kan tidligst få dit kørekort når du er 17 år. Der er andre særlige regler du skal være opmærksom på.
Læs dem på Borger.dk.

Hvor lang tid tager det at tage kørekort?

Faq Arrow - Nextfy Webflow Template

Det er forskellige hvor lang tid det tager at tage et kørekort. Vores elever bruger typisk 2-3 måneder fra de starter til de står med kortet i hånden. Det afhænger af hvor hurtigt vi kommer igennem teori og køretimerne. Der skal også tages forbehold for ventetider på prøver hos Færdselsstyrelsen.

Hvad koster et kørekort?

Faq Arrow - Nextfy Webflow Template

Lovpakke til bil for kun 15.900 kroner. 550 kroner per ekstra time, hvis det bliver aktuelt. Udgifter udover lovpakken koster 2.700 kroner. Prøvegebyr på 1.000 kroner og lægeattest for 400-500 kroner.

Skal jeg betale hele kørekortet med det samme?

Faq Arrow - Nextfy Webflow Template

Nej, du behøver ikke betale hele beløbet fra start. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder.

Hvad hvis jeg har førstehjælpskursus i forvejen?

Faq Arrow - Nextfy Webflow Template

Det er lovpligtigt, at have et førstehjælpskursus i forbindelse med erhvervelse af kørekort. Som udgangspunkt tager du førstehjælpskursus som en del af din køreskole, og vi sørger for den praktiske planlægning. Hvis du allerede har et trafikrelateret førstehjælpskursus-bevis, som ikke er mere end 12 måneder gammelt, kan du sagtens bruge det.

Ved at klikke på "Tillad", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
Hej! Send os en besked nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Bedste hilsner Mia
Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.
Ups! Noget gik galt. Prøv igen eller skriv til mig på mail info@mias-koreskole.dk